/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tragedie la Briceni. Un tânăr i-a lăsat un bilet de adio bunicăi lui și s-ar fi sinucis

25 iunie 2020, ora 07:27

Un tânăr de 22 de ani din Briceni și-ar fi pus capăt zilelor într-o pădure. Înainte de a recurge la acest gest, băiatul i-a lăsat un bilet de adio bunicăi, cu care locuia împreună.

Potrivit Poliției, cadavrul băiatului a fost găsit strangulat într-o pădure din satul Trestieni raionul Briceni.

„Deplasată la fața locului, Grupa Operativă al IP Briceni, au stabilit că o persoană de gen masculin în vârstă de 22 de ani, locuitor al raionului Briceni care locuia de ceva timp cu bunica sa (tânărul avea părinți și un frate care locuiesc în vecinătatea bunicii), la data de 23.06.2020, la oră nedeterminată, a plecat de acasă, iar în jurul orei 08:00 bunica sa a găsit un bilețel de adio unde era scris că „o să-și pună capăt zilelor la un copac din pădurea unde în copilărie mergea la odihnă cu familia”, a precizat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă.

Potrivit ei, în trecut băiatul a mai săvârșit o tentativă de suicid.

Cadavrul tânărului a fost depistat strangulat de copac de către trei persoane care au mers să adune ciuperci, care au și anunțat organele de drept. Lângă copac era bicicleta tânărului.

Cadavrul băiatului a fost îndreptat către examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Pe suprafața corpului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram