/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ultima oră! Încă un medic a fost răpus de coronavirus. În total, au fost înregistrate șapte decese

missing
25 iunie 2020, ora 09:54

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 7 decese, în urma infecției cu COVID-19. Printre victime este și un medic de familie din Soroca, în vârstă de 65 de ani. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale pe 25 iunie. Bilanțul deceselor se ridică la 502 de persoane.

Deces 496: Femeie de 71 ani, din raionul Sîngerei. Internată la data de 11 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: limfon non-Hodgkin limfoblastic, trombocitopenie secundară, anemie.

Deces 497: Femeie de 75 ani, din raionul Sîngerei. Internată la data 31 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: anemie cronică ferum deficitar, agor pectoral de efort.

Deces 498: Bărbat de 50 ani, din raionul Leova. Internat la data de 22 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: contuzie cerebrală gravă, hemoragie subarahoidă traumatică.

Deces 499: Bărbat de 54 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 16 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă și pulmonară, bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Deces 500: Bărbat de 62 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 28 mai la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: cancer pulmonar, intoxicație canceroasă.

Deces 501: Femeie de 80 ani, din Transnistria. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, boala inschemică a cordului, hipertensiune arterială.

Deces 502: Cu regret anunțăm pierderea unui specialist valoros din sistemul medical. Este vorba de dl Baranov Ion Petru, de 65 ani, din Soroca. Acesta activa în calitate de medic de familie, director al Centrului de Sănătate, s. Bădiceni. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 15078 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1185 în Transnistria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram