Autoritatea Aeronautică Civilă anunță că cetățenii moldoveni care au actele expirate pot să intre pe teritoriul Republicii Moldova.

„În contextul numeroaselor solicitări de informare privind accesul cetățenilor moldoveni pe teritoriul Republicii Moldova, deținători de acte expirate, Autoritatea Aeronautică Civilă informează atât pasagerii cât și operatorii aerieni despre condițiile de acces pe teritoriul țării.

Cetățenii Republicii Moldova cu actele de identitate valabile pot intra fără restricții pe teritoriul Republicii Moldova. Cetățenii Republicii Moldova cu actele de identitate expirate vor fi acceptați să intre pe teritoriul Republicii Moldova”, precizează AAC.

De asemenea, Autoritatea susține că persoanele care s-au născut pe teritoriul Republicii Moldova, fără acte de identitate moldovenești, vor fi acceptați să intre pe teritoriul Republicii Moldova.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!