/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

BMW Group şi-a inaugurat oficial noul campus tehnologic pentru imprimare 3D. Iată care îi este menirea

missing
26 iunie 2020, ora 11:25

BMW Group şi-a inaugurat oficial noul Campus de Producţie Aditivă. Noul centru reuneşte producţia de prototipuri şi componente de serie sub un singur acoperiş, împreună cu cercetarea în noile tehnologii de imprimare 3D şi formarea angajaţilor pentru lansarea globală a “tooless production” – producţia flexibilă prin printare 3D, fără matriţe dedicate.

Campusul, care s-a construit în urma unei investiții de 15 milioane de euro, va permite BMW Group să-şi dezvolte poziţia de lider tehnologic în utilizarea producţiei cu imprimare 3D în industria auto.

Vorbind la ceremonia de deschidere, Milan Nedeljković, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru producţie, a declarat: “Producţia aditivă este deja o parte integrantă a sistemului nostru de producţie la nivel mondial şi este consacrată în strategia noastră de digitalizare. În viitor, noile tehnologii de acest fel vor scurta şi mai mult timpii de producţie şi ne vor permite să beneficiem şi mai mult de potenţialul “tooless production”. Află mai multe şi vezi cum se produc componente prin această metodă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram