BMW Group şi-a inaugurat oficial noul Campus de Producţie Aditivă. Noul centru reuneşte producţia de prototipuri şi componente de serie sub un singur acoperiş, împreună cu cercetarea în noile tehnologii de imprimare 3D şi formarea angajaţilor pentru lansarea globală a “tooless production” – producţia flexibilă prin printare 3D, fără matriţe dedicate.

Campusul, care s-a construit în urma unei investiții de 15 milioane de euro, va permite BMW Group să-şi dezvolte poziţia de lider tehnologic în utilizarea producţiei cu imprimare 3D în industria auto.

Vorbind la ceremonia de deschidere, Milan Nedeljković, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru producţie, a declarat: “Producţia aditivă este deja o parte integrantă a sistemului nostru de producţie la nivel mondial şi este consacrată în strategia noastră de digitalizare. În viitor, noile tehnologii de acest fel vor scurta şi mai mult timpii de producţie şi ne vor permite să beneficiem şi mai mult de potenţialul “tooless production”. Află mai multe şi vezi cum se produc componente prin această metodă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!