Astăzi este ziua neoficială a pickup-urilor. Lordstown tocmai a arătat un pickup electric numit Endurace, Ford a dezvăluit noua generaţie F-150, iar Ram a tachinat fanii cu lansarea curândă a modelului TRX cu motor preluat de pe maşinile Dodge Hellcat.

De cealaltă parte Rivian a lansat o serie de clipuri video care au menirea să arate că viitorii posesori de pickup-uri electrice nu trebui să aibă nicio teamă de slaba capacitate a maşinilor în off-road şi de faptul că nu vor fi capabile să se descurce acolo, la fel cum poate un autovehicul cu motor cu combustie, suspensie bună şi sistem de tracţiune complex.

Doar priviţi (şi ce livrea au maşinile de teste) cum se descurcă noul R1T pe teren dificil, dar şi cum are loc un Launch Control fulgerător pe un drum neasfaltat! Citeşte continuarea articolului şi vezi toate filmuleţele, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!