/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Petrecere în stradă, fără frică de Covid - 19, după ce Liverpool a câștigat campionatul Angliei

missing
26 iunie 2020, ora 10:13

FC Liverpool a câștigat primul său titlu după 30 de ani și al 19-lea din istorie. ”Cormoranii” sunt matematic campioni, după ce ocupanta locului doi din Premier League, Manchester City, a fost invinsă la Londra, de Chelsea (1-2), joi, 25 iunie.

Cu 7 etape înainte de final, trupa pregătită de managerul german Jurgen Klopp are 23 de puncte avans față de Man. City, campioana ultimelor două sezoane. Rezultatul primit de la Londra a declanșat fiesta în orașul Beatles și al fotbalului. Zeci de mii de fani, de la mic la mare, au ieșit pe străzi, pentru a celebra triumful lui Salah și compania.

Imaginile surprinse de agențiile de presă sunt grăitoare. Lumea a petrecut ca de Revelion, cu torțe, petarde, fumigene și artificii, scrie Libertatea.ro. Iar kilometrul zero al bucuriei a fost mitica arenă Anfield Road. Nimeni n-a mai ținut cont de măsurile de distanțare fizică. Deși poliția a patrulat în zonă, nu au fost raportate incidente.

Jucătorii au văzut meciul care le-a adus titlul fie în club, cazul lui Virgil van Dijk, fie la terasă și s-au reunit pentru un party la un hotel de patru stele din oraș.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram