Serios, chiar şi producătorul maşinii s-ar uimi de ingeniozitatea unui moldovean, care a decis să-i folosească capacităţile la un nivel peste cel maxim recomandat!

Posesorul unui Opel Vivaro l-a încărcat fără nicio grijă cu zeci de bârne care au o lungime totală ce depăşeşte 5-6 metri, iar pentru că nicicum astfel de obiecte nu pot încăpea în compartimentul din spatele cabinei, bucăţile din lemn au fost introduse prin uşa din spate şi scoase pe cea laterală!

Câteva imagini arată că acestea nici nu au fost prinse bine pentru o siguranţă mai mare. Citeşte continuarea articolului şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!