Cu toţii ştim că unii moldoveni care deţin teritorii adiacente proprietăţilor lor, fie nu au nevoie ca în faţa porţilor caselor să se oprească cineva cu maşina, scot la iveală inscripţii “Nu parca”, “Nu parcaţi”, “Parcare interzisă”, alături de, după caz, indicatoare rutiere, avertizări despre ridicarea şi evacuarea automobilelor, bariere automatizate, etc.

Însă pentru că toate aceste metode nu par eficiente 100%, inscripţiile putând fi şterse în timp de condiţiile meteo, iar barierele fiind prea scumpe de achiziţionat, un concetăţean originar din Bălţi a decis să-şi tipărească două bannere colorate pe care le-a ataşat de o poartă.

Măcar aşa va încerca să atragă atenţia asupra faptului că nimeni nu este aşteptat să ocupe locul din faţa porţii. Vezi cum arată bannerele în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!