/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

No comment: Acea situaţie când o simplă inscripție “Nu parcaţi” nu mai este eficientă

missing
26 iunie 2020, ora 15:29

Cu toţii ştim că unii moldoveni care deţin teritorii adiacente proprietăţilor lor, fie nu au nevoie ca în faţa porţilor caselor să se oprească cineva cu maşina, scot la iveală inscripţii “Nu parca”, “Nu parcaţi”, “Parcare interzisă”, alături de, după caz, indicatoare rutiere, avertizări despre ridicarea şi evacuarea automobilelor, bariere automatizate, etc.

Însă pentru că toate aceste metode nu par eficiente 100%, inscripţiile putând fi şterse în timp de condiţiile meteo, iar barierele fiind prea scumpe de achiziţionat, un concetăţean originar din Bălţi a decis să-şi tipărească două bannere colorate pe care le-a ataşat de o poartă.

Măcar aşa va încerca să atragă atenţia asupra faptului că nimeni nu este aşteptat să ocupe locul din faţa porţii. Vezi cum arată bannerele în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram