/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noul Bentley Flying Spur poate rula cu o viteză maximă mai mare decât scrie în paşaport

26 iunie 2020, ora 16:19

Noul Bentley Flying Spur a devenit noul model de top al mărcii britanice, preluând titlul de la Mulsanne a cărui producţie a încetat şi devenind una dintre cele mai rapide maşini de lux de pe planetă în termeni de viteză maximă.

Prezentat acum un an (12 iunie 2019), automobilul de circa 2.5 tone a primit un motor W12 twin-turbo de 6.0 litri care pune la dispoziţie 635 CP și un cuplu maxim de 900 Nm. Toată puterea o trimite spre toate cele patru roţi printr-o cutie de viteze automată ZF cu opt trepte şi dublu ambreiaj.

De pe loc şi până la 100 de km/h poate accelera în 3.8 secunde, iar pe autostrăzi poate pluti cu 333 de km/h! Vezi în articolul complet de pe AutoBlog.MD ce viteză maximă poate atinge de fapt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram