Încă un pickup, prezentat cu puţin timp înainte de noua generaţie Ford F-150, este noul Lordstown Endurance. Este complet electric şi a fost dezvoltat de startup-ul american Lordstown Motors, moștenitorul firmei Workhorse, care a arătat primul prototip al maşinii acum trei ani.

Steve Burns, fondatorul Workhorse, a înființat o nouă companie special pentru a cumpăra în schimbul a 20 de milioane de dolari uzina de producţie a General Motors din Ohio, unde anterior se asambla modelul Chevrolet Cruze, iar în cadrul restructurării s-a decis închiderea acesteia.

Procesul de renovare a liniilor de producţie este aproape de finalizare, iar pentru moment compania a dezvăluit maşina de serie. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!