/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Tragedie la Sângerei. Un copil de un an a fost strivit sub roțile unei mașini

missing
26 iunie 2020, ora 22:45

Tragedie într-o localitate din raionul Sângerei. Un copil de un an a fost strivit sub roțile unei mașini. Potrivit Poliției, după ce a trecut mașina peste micuț, acesta s-a ales cu multiple traume și a decedat până la sosirea ambulanței.

Ina Moscaliuc, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Sângerei, a precizat că tragedia a avut loc în această seară, la ora 18.50.

La volanul automobilului se afla un bărbat de 57 de ani din orașul Sângerei. Șoferul se deplasa pe strada centrală a satului Rădoaia și s-a oprit să stea de vorbă cu un bărbat de 26 de ani care era cu fiul său.

„La un moment dat copilul s-a târât sub roata din spate a automobilului. Șoferul, după ce a finisat discuția, nu l-a observat și s-a pornit, mergând peste copil. Minorul s-a ales cu multiple traume și a decedat până la sosirea ambulanței”, a precizat Moscaliuc.

Conducătorul a fost supus testării alcoolscopice și rezultatul a fost 0,00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram