Tragedie într-o localitate din raionul Sângerei. Un copil de un an a fost strivit sub roțile unei mașini. Potrivit Poliției, după ce a trecut mașina peste micuț, acesta s-a ales cu multiple traume și a decedat până la sosirea ambulanței.

Ina Moscaliuc, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Sângerei, a precizat că tragedia a avut loc în această seară, la ora 18.50.

La volanul automobilului se afla un bărbat de 57 de ani din orașul Sângerei. Șoferul se deplasa pe strada centrală a satului Rădoaia și s-a oprit să stea de vorbă cu un bărbat de 26 de ani care era cu fiul său.

„La un moment dat copilul s-a târât sub roata din spate a automobilului. Șoferul, după ce a finisat discuția, nu l-a observat și s-a pornit, mergând peste copil. Minorul s-a ales cu multiple traume și a decedat până la sosirea ambulanței”, a precizat Moscaliuc.

Conducătorul a fost supus testării alcoolscopice și rezultatul a fost 0,00.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!