/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cea mai veche stradă din Cluj, de nerecunoscut! Iată cât de bine e marcată şi ce benzi dedicate există

missing
27 iunie 2020, ora 16:40

Cea mai veche stradă din Cluj-Napoca și un obiectiv de investiții important din zona istorică a municipiului, strada Regele Ferdinand, a fost modernizată și redată clujenilor. Lucrările au făcut parte dintr-un proiect cu finanțare europeană, care a inclus intervenţii și străzile adiacente – Tipografiei, Emile Zola, Sextil Pușcariu, respectiv scuarul CEC.

Pe str. Ferdinand, care anterior nu avea niciun copac, au fost plantați 51 arbori cu balot în cadrul procesului de reabilitare. Pentru aceștia a fost instalat un sistem de irigații automat, cu senzor de ploaie / umiditate!

În pas cu ultimele tendinţe, municipalitatea a mai instalat pe această arteră 12 stații electrice de încărcare pentru biciclete și trotinete. Află mai multe şi vezi o galerie foto completă pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram