Skoda detaliază modelul Octavia G-TEC, care a primit o motorizare ce funcţionează din uzină atât pe benzină, cât şi pe bază de gaz natural comprimat. Dacă anterior generaţia anterioară se oferea cu o astfel de motorizare doar într-o caroserie Combi, atunci noua Octavia este disponibilă pe gaz şi sub forma unui liftback!

Noua Octavia G-TEC are sub capotă de fapt motorizarea TSI de 1.5 litri şi cu patru cilindri care a fost introdusă în 2018. Produce 130 CP şi 200 Nm de cuplu.

În tandem cu o cutie de viteze manuală poate face 0-100 km/h în 10.0 secunde şi rula cu maxim 216 km/h (213 km/h Combi), însă dacă se optează pentru un DSG opţional, cifrele sunt de 9.9 secunde şi 215 (212 km/h). Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!