Detalii despre noua Skoda Octavia G-TEC. Distanţa pe care o poate parcurge doar cu CNG

27 iunie 2020, ora 13:52

Skoda detaliază modelul Octavia G-TEC, care a primit o motorizare ce funcţionează din uzină atât pe benzină, cât şi pe bază de gaz natural comprimat. Dacă anterior generaţia anterioară se oferea cu o astfel de motorizare doar într-o caroserie Combi, atunci noua Octavia este disponibilă pe gaz şi sub forma unui liftback!

Noua Octavia G-TEC are sub capotă de fapt motorizarea TSI de 1.5 litri şi cu patru cilindri care a fost introdusă în 2018. Produce 130 CP şi 200 Nm de cuplu.

În tandem cu o cutie de viteze manuală poate face 0-100 km/h în 10.0 secunde şi rula cu maxim 216 km/h (213 km/h Combi), însă dacă se optează pentru un DSG opţional, cifrele sunt de 9.9 secunde şi 215 (212 km/h). Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram