Un rar Lamborghini Huracan Performante Spyder, în valoare de cel puţin 220.000 de euro, a fost făcut praf de o dubiță pe autostrada M1 din Marea Britanie, în apropiere de orașul Leeds. Proprietarul cumpărase mașina cu doar 20 de minute înainte ca orice dispoziţie bună să-i dispară.

După cum am menţionat, ghinionul l-a aşteptat pe fericitul posesor al supercarului după nici jumătate de oră. Ieşit de la dealer, conducătorul a decis să se aventureze din start pe o autostradă, însă din cauza unei probleme mecanice neaşteptate nu a putut face nimic decât a opri pe avarii pe şosea.

Însă accidentul nu l-a făcut el ulterior. Citeşte articolul mai departe şi vezi ce declaraţie ridicolă a făcut poliţia, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!