După un declin serios înregistrat în lunile martie şi aprilie, generat din cauza pandemiei de COVID-19 care a dus la instituirea unei stări de urgenţă în ţară şi la aplicarea unor restricţii, printre care şi sistarea activităţii centrelor auto, vânzările de maşini noi din Republica Moldova și-au revenit un pic în luna mai.

Pentru prima dată, excepţie fiind luna ianuarie (442) de la începutul acestui an, s-a reuşit vânzarea a peste 400 de automobile într-o lună calendaristică!

Potrivit datelor statistice de care dispunem, în mai 2020 s-au putut înmâna cheile a unui număr total de 405 automobile noi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!