/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Descoperă Moldova din Mașină – Zimbrăria din Pădurea Domnească. Idei de călătorie prin țară de la Constantin Mihalachi

missing
27 iunie 2020, ora 14:41

Avem o țară extraordinară, însă puțini dintre noi au descoperit-o cu adevărat. Exact la asta m-am gândit atunci când am înțeles că o perioadă mai lungă de timp nu vom putea călători peste frontiere și am decis să vin cu reportaje scurte din călătoriile mele cu familia efectuate aici, acasă.

Suntem deja la al treilea episod din seria Descoperă Moldova din Mașină, asta după ce am publicat reportajul de la Molovata și apoi pe cel filmat în zona localităților Șerpeni și Speia. De această dată vă invit la 170 de kilometri de Chișinău la Zimbrăria din Pădurea Domnească.

Pădurea Domnească este cunoscut multor dintre noi datorită unor evenimente ce au avut loc în trecut, însă puțini știu de Zimbrăria locală care este frumos amenajată în mijlocul celei mai vechi păduri de luncă din Europa. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD pentru detalii despre noul traseu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram