Avem o țară extraordinară, însă puțini dintre noi au descoperit-o cu adevărat. Exact la asta m-am gândit atunci când am înțeles că o perioadă mai lungă de timp nu vom putea călători peste frontiere și am decis să vin cu reportaje scurte din călătoriile mele cu familia efectuate aici, acasă.

Suntem deja la al treilea episod din seria Descoperă Moldova din Mașină, asta după ce am publicat reportajul de la Molovata și apoi pe cel filmat în zona localităților Șerpeni și Speia. De această dată vă invit la 170 de kilometri de Chișinău la Zimbrăria din Pădurea Domnească.

Pădurea Domnească este cunoscut multor dintre noi datorită unor evenimente ce au avut loc în trecut, însă puțini știu de Zimbrăria locală care este frumos amenajată în mijlocul celei mai vechi păduri de luncă din Europa. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD pentru detalii despre noul traseu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!