/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cum arată cele 11 grile de radiator care se pot instala pe noul Ford F-150. Va urma încă una dedicată versiunii Raptor

missing
28 iunie 2020, ora 16:48

Noua generaţie Ford F-150, a celui mai bine vândut pickup al Americii şi din toată lumea, a fost prezentată acum câteva ore. Maşina este foarte modernă pentru un pickup, a devenit în premieră hibridă, dar şi posesoare de o mulţime de dotări utile. Pe toate le-am enumerat în acest articol dedicat.

Noul F-150 va exista la momentul startului vânzărilor în SUA, programate pentru toamna acestui an, în caroserii Body on frame (cabină pe şasiu), Regular Cab, SuperCab şi SuperCrew.

În plus, la alegere se vor oferi şi câteva nivele de echipare: XL, STX, XLT, LARIAT, King Ranch, Platinum şi cea de top Limited, plus câteva variaţii ale acestora, care ridică numărul total la 13! Citeşte articolul complet şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram