Noua generaţie Ford F-150, a celui mai bine vândut pickup al Americii şi din toată lumea, a fost prezentată acum câteva ore. Maşina este foarte modernă pentru un pickup, a devenit în premieră hibridă, dar şi posesoare de o mulţime de dotări utile. Pe toate le-am enumerat în acest articol dedicat.

Noul F-150 va exista la momentul startului vânzărilor în SUA, programate pentru toamna acestui an, în caroserii Body on frame (cabină pe şasiu), Regular Cab, SuperCab şi SuperCrew.

În plus, la alegere se vor oferi şi câteva nivele de echipare: XL, STX, XLT, LARIAT, King Ranch, Platinum şi cea de top Limited, plus câteva variaţii ale acestora, care ridică numărul total la 13! Citeşte articolul complet şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!