/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ R. Moldova a trimis un lot umanitar Ucrainei pentru lichidarea consecințelor provocate de inundații

missing
28 iunie 2020, ora 08:29

Guvernul Republicii Moldova au expediat sâmbătă 26 iunie Ucrainei un lot de produse și echipamente pentru lichidarea consecințelor inundațiilor din ultimele zile. O coloană de autospeciale s-a îndreptat spre Cernăuți, una dintre cele mai afectate regiuni din Ucraina.

Potrivit responsabililor din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, lotul umanitar cuprinde generatoare, motoferăstraie, motopompe, furtunuri de intervenție, dar și saci de polipropilen.

Acestea urmează să fie utilizate de echipele de intervenție ucrainene în lichidarea consecințelor inundațiilor. Amintim că precipitațiile din ultima perioada au afectat grav regiunile vest – ucrainene cum ar fi Ivano – Frankivsk, Lviv, Transcarpatia, Ternopil și Cernăuți.

/FOTO/ Cel puţin trei morţi, sute de persoane evacuate şi mii de case inundate în sute de sate în vestul Ucrainei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram