/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Dincolo de Nistru #8, Welcome to Molovata

missing
28 iunie 2020, ora 15:03

Nu există în lume un loc mai pitoresc decât satul său de baștină – Molovata Nouă. Iurie Carpov a înțeles asta când bătătorea străinătățile, unde a mers, ca alți mii de moldoveni, pentru a face un ban și a-și găsi un rost. A făcut banul, dar a înțeles că rostul e să-l aducă acasă și să-l investească într-o activitate care să-i bucure sufletul, prin care să le arate străinilor frumusețea locului unde s-a născut și care să-i aducă și copiii acasă. Pe turiștii care-i vor trece pragul vrea să-i surprindă nu doar cu locuri pitorești din Molovata, dar și cu roada ecologică din propria grădină, servită cu pâine și plăcinte aburinde, coapte de Aliona, gospodina casei. Visul de a avea o viață mai bună, care pe mulți moldoveni îi îndepărtează de Moldova, familia Carp îl materializează acasă, clădindu-și zilnic o viață nouă, la Molovata Nouă.

Autori: Viorica Tătaru, Andrei Captarenco

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram