/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Alte trei persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Cel mai tânăr dintre decedați avea 48 de ani

missing
29 iunie 2020, ora 16:44

Alte trei persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre doi bărbați și o femeie. Cel mai tânăr dintre decedați avea 48 de ani. Bilanțul deceselor provocate de COVID-19 a urcat la 536 de cazuri, după ce dimineață au mai fost raportate trei cazuri.  

Deces 534: Femeie de 80 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 15 mai la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 535: Bărbat de 48 ani, din raionul Sîngerei. Internat la data de 26 iunie, la Spitalul Raional Sîngerei. Comorbidități: sindrom Down.

Deces 536: Bărbat de 60 ani, din raionul Sîngerei. Internat la data de 27 iunie, la Spitalul Raional Sîngerei. Comorbidități: diabet zaharat.

Ministerul Sănătății reiterează regulile generale în sănătate publică:

– Asigurarea respectării distanței sociale minim 1 m;

– Evitarea aglomerațiilor

– Purtarea obligatorie a măștilor în spații închise, transport public, centre comerciale și în situațiile în care nu este posibilă asigurarea distanței sociale de minim 1 m. Masca trebuie să acopere nasul și gura;

– Respectarea igienei mâinilor;

– Respectarea igienei respiratorii (eticheta tusei și strănutului în șervețel sau în pliul cotului).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram