/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Anunț important pentru moldovenii care planifică să meargă în Marea Britanie

missing
29 iunie 2020, ora 15:20

Ambasada R. Moldova în Marea Britanie anunță că moldovenii care planifică să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord trebuie să cunoască aceste informații:

1. La sosirea în Marea Britanie, în continuare, este obligatorie izolarea timp de 14 zile

2. Începând cu 48 ore înaintea zborului, până în ziua zborului, cel târziu, este necesar de completat on-line formularul “Public Health Passenger Locator”. După completarea formularului, veți primi o confirmare electronică pe care va trebui să o prezentanți la check-in/boarding și la sosire în Londra. Formularul poate fi completat AICI.

Străinii, inclusiv cetățenii R. Moldova, care intră în Marea Britanie sunt obligați să ofere detalii despre călătorie și informații de contact. De asemenea, să se auto-izoleze pentru 14 zile. În caz contrar, puteți primi o amendă de până la 100 de lire sterline pentru refuzul de a oferi datele de contact. Puteți primi o amendă mai mare dacă încălcați această regulă de mai multe ori. De asemenea, puteți fi amendat cu până la 1.000 de lire sterline dacă refuzați să vă auto-izolați. Există reguli și sancțiuni diferite, în funcție de zona în care călătoriți. Mai multe detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram