/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Moldcell lansează e-Abonament, pe care îl activezi singur. Ușor

29 iunie 2020, ora 13:07

Faceți cunoștință – e-Abonament, o nouă generație de Abonament, pe care-l activezi singur, ușor. Iar la activare, te bucuri de cea mai generoasă ofertă. Primești lunar 500 minute naționale + 30 GB trafic internet, timp de 1 an, la preț de doar 80 lei.

În premieră pentru Moldova, exclusiv la Moldcell, ai un abonament revoluționar, care te scutește de drumuri în plus, semnarea contractului, te ține în siguranță și îți economisește timp. Asta pentru că e-Abonament e disponibil chiar și cu livrare acasă, iar activarea acestuia o faci singur în aplicația My Moldcell.

Activarea e-Abonament este necesară pentru a beneficia de ofertă, iar pentru aceasta nu ai decât să urmezi câțiva pași simpli:

Activează cartela SIM. Introdu în telefon cartela ta nouă e-Abonament și activeaz-o.

Descarcă aplicația My Moldcell de pe App Store sau Google Play. Creează-ți cont cu numărul tău nou. Aplicația este disponibilă gratuit și nu-ți consumă trafic la utilizare.

Efectuează înregistrarea electronică a numărului. Accesează în aplicație meniul Solicitare servicii > Înregistrare e-Abonament și urmează instrucțiunile. Datele tale cu caracter personal se colectează pentru identificare, în cazul oferirii, ulterior, a serviciilor administrative, cum ar fi înlocuirea cartelei SIM, etc.

Atașează fotografiile. La înregistrare vei nevoie de pozele actului de identitate, față și verso: buletin, pașaport sau permis de conducere; fotografia ta tip selfie cu actul în mână, ca să putem confirma identitatea ta.

Confirmarea înregistrării electronice. Gata! În scurt timp vei primi mesaj de confirmare a înregistrării electronice și vei beneficia de oferta e-Abonament.

Partea frumoasă este că e-Abonament este disponibil oriunde în țară, în magazinele Moldcell, chioșcurile de presă Moldpresa, dar și cu livrare la domiciliu. Comandă e-Abonament la tel. 078 000 444, iar noi ți-l livrăm rapid, în deplină siguranță. Iar la comandă, nu uita să-ți alegi și un telefon, gadget sau accesoriu nou pe eshop.moldcell.md.

Descoperă toate avantajele noului e-Abonament Moldcell aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram