Polestar 2 este un fastback performant electric cu un șasiu dinamic în mod implicit. Cu toate acestea, un Performance Pack opțional permite proprietarilor să își ducă experiența de conducere la un nivel dinamic și mai ridicat, cu adăugarea de upgrade-uri optimizate cu atenție.

Lista modificărilor include un sistem de frânare personalizat Brembo, amortizoare reglabile manual Öhlins Dual Flow Valve, jante forjate din aliaj uşor de 20 inci, etriere de frână aurii, capace aurii peste supapele prin care se umflă roţile și centuri de siguranță în aceeaşi nuanţă.

Toate versiunile Polestar 2 oferă standard amortizare dependentă de frecvență. Citeşte articolul mai departe pentru a afla mai multe, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!