Ford Crown Victoria Police Interceptor este un sedan construit pe un cadru puternic și rezistent, care şi-a câștigat faima în rândul poliției americane şi şi-a făcut numeroase apariţii în filme, deși cererea a fost mare şi pentru versiunile “civile” ale acestui model.

Poate că anume rigiditatea sa dovedită în timp l-a determinat pe entuziastul suedez Daniel Werner să-i dea unui exemplar din 2006, importat din California, o a doua viaţă, “sănătoasă tun”, prin instalarea unui motor uriaș.

Aşa-zisul swap l-a făcut cu forţe proprii. Motorul V8 pe benzină Ford Modular de 4.6 litri a fost înlocuit cu un V12 Rolls-Royce Meteor de 27 de litri. Citeşte continuarea articolului şi vezi cum funcţionează motorul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!