/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Proiect impresionant! În Suedia se face un sedan Ford folosit de poliţia americană, dotat cu motor de tanc de 27 litri

missing
29 iunie 2020, ora 10:42

Ford Crown Victoria Police Interceptor este un sedan construit pe un cadru puternic și rezistent, care şi-a câștigat faima în rândul poliției americane şi şi-a făcut numeroase apariţii în filme, deși cererea a fost mare şi pentru versiunile “civile” ale acestui model.

Poate că anume rigiditatea sa dovedită în timp l-a determinat pe entuziastul suedez Daniel Werner să-i dea unui exemplar din 2006, importat din California, o a doua viaţă, “sănătoasă tun”, prin instalarea unui motor uriaș.

Aşa-zisul swap l-a făcut cu forţe proprii. Motorul V8 pe benzină Ford Modular de 4.6 litri a fost înlocuit cu un V12 Rolls-Royce Meteor de 27 de litri. Citeşte continuarea articolului şi vezi cum funcţionează motorul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram