/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Șeful statului spune când ar putea avea o întâlnire cu Krasnoselski

missing
29 iunie 2020, ora 17:15

Șeful statului anunță că în cadrul întrevederii cu șeful Misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch, a discutat despre organizarea unei întrevederi cu liderul administrației de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Potrivit lui Dodon, aceasta ar putea avea loc la finele lunii iulie, începutul lunii august curent.

Șeful statului spune că subiectul principal de discuție în cadrul întâlnirii cu șeful Misiunii OSCE în Moldova a fost situația actuală privind reglementarea transnistreană, în special măsurile de consolidare a încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului.

„Șeful Misiunii OSCE a salutat succesele obținute în acțiunile de îndeplinire a pachetului „Berlin-plus”, precum și eforturile comune ale conducerii Republicii Moldova, îndreptate spre avansare în procesul de reglementare. Am fost unanimi în opinia că toți participanții la procesul de negocieri trebuie să întreprindă și în continuare acțiuni conjugate pentru a contribui la realizarea înțelegerilor obținute, orientate spre consolidarea încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului”, a mai spus Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram