Primăria municipiului Chișinău informează anunță că spălătoriile auto amplasate sub poduri vor fi evacuate. O comisie municipală evaluează situația podurilor din oraș, pentru a stabili măsurile ce urmează a fi luate în vederea îmbunătățirii stării de lucruri pe acest domeniu.

Subiectul a fost discutat în cadrul unei ședințe cu specialiști din cadrul Primăriei și experți de profil, iar experții au atenționat autoritățile locale despre faptul că amplasarea obiectivelor de reclamă pe poduri este interzisă. De, asemenea, prezintă pericol și spălătoriile auto amplasate sub respectivele construcții. Informații în acest sens au fost prezentate de viceprimarul Ilie Ceban.

În context, Ilie Ceban, a solicitat preturilor de sector și Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare să examineze temeiul amplasării spălătoriilor sub poduri și să întreprindă măsuri pentru evacuarea acestora. „Aceste obiective crează condiții pentru deteriorarea stării podurilor, prin umezeala care persistă ca rezultat a activității respectivilor agenți economici”, a spus viceprimarul.

În municipiul Chișinău sunt circa 20 de poduri rutiere.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!