În Ucraina s-a creat o aplicație mobilă pentru șoferi, prin care pot înregistra şi expedia într-o bază de date, la care va avea acces şi poliţia locală, încălcările pe care le-au comis alți colegi din trafic.

După cum explică dezvoltatorii, aplicaţia dashcamUA ar trebui să asigure controlul global al siguranței rutiere, putând fi utilizată atât de conducătorii auto, cât şi de pietoni indignați.

Conform site-ului web al serviciului, anonimatul complet este asigurat, iar ofițerii de aplicare a legii vor primi un mesaj cu încălcarea din numele aplicaţiei și, de asemenea, poartă întreaga responsabilitate pentru calitatea fiecărui denunţ. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!