/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ucraina: Şoferilor li se propune să câştige bani prin “turnarea” altor colegi din trafic

29 iunie 2020, ora 13:44

În Ucraina s-a creat o aplicație mobilă pentru șoferi, prin care pot înregistra şi expedia într-o bază de date, la care va avea acces şi poliţia locală, încălcările pe care le-au comis alți colegi din trafic.

După cum explică dezvoltatorii, aplicaţia dashcamUA ar trebui să asigure controlul global al siguranței rutiere, putând fi utilizată atât de conducătorii auto, cât şi de pietoni indignați.

Conform site-ului web al serviciului, anonimatul complet este asigurat, iar ofițerii de aplicare a legii vor primi un mesaj cu încălcarea din numele aplicaţiei și, de asemenea, poartă întreaga responsabilitate pentru calitatea fiecărui denunţ. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram