Un copil de trei ani a fost găsit de polițiști la câțiva metri distanță de casă. Micuțul mergea de unul singur în mijlocul traseului din localitate. Este vorba despre satul Hănășenii Noi din raionul Leova.

Copilul a fost observat de către doi angajați ai Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) care patrulau în zonă. Îndată ce a fost găsit, băiețelul a fost întors de polițiști în brațele mamei, spun angajații INSP.

Potrivit ofițerei de presă a IP Leova, Cristina Ciobanu, din discuțiile cu mama, polițiștii au stabilit că băiețelul era în grija acesteia. Cei doi se aflau în curtea casei, iar poarta era semi-deschisă. Mama a spus că a fost lăsată așa de către un musafir.

Forțele de ordine spun că micuțul nu conștientiza că s-a îndepărtat de casă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!