/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ După închiderea Orheilandului, Partidul Șor spune că se va adresa Curții Constituționale

missing
29 iunie 2020, ora 12:39

Deputatul Șor, Denis Ulanov, a declarat că împreună cu colegii se va adresa Curții Constituționale (CC) pentru a verifica constituționalitatea legii în baza căreia activează Comisia Națională pentru Sănătate Publică.

„Astăzi, Partidul Șor se va adresa Curții Constituționale pentru a solicita verificarea constituționalității art.58 al Legii privind protecția sănătății publice în baza căreia activează Comisia Națională pentru Sănătate Publică. Vom demonstra la CC că acțiunile autorităților sunt nu doar antisociale dar și anticonstituționale”, a declarat Ulanov în cadrul unui briefing de presă.

Declarațiile deputatului vin după ce a fost închis parcul de distracții Orheiland în baza deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale de a interzice activitatea parcurilor de distracții, până la îmbunătățirea situației pandemice.

/VIDEO/ Zeci de polițiști, dislocați în jurul parcului de distracții „Orheiland”, după ce a fost demontat gardul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram