/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ În plină pandemie i-a promis unei amice un lucru bine plătit la Milano, însă, ajunsă acolo ar fi pus-o să presteze servicii sexuale. O femeie din Capitală, arestată

missing
29 iunie 2020, ora 10:03

A racolat o amică și i-a promis un lucru bine plătit în Italia, însă, ajunsă acolo ar fi pus-o să presteze servicii sexuale. Schema a fost pusă la cale de către o femeie de 30 de ani din Capitală, care a fost reținută de oamenii legii și pusă în arest pentru 30 de zile.

Potrivit poliției, femeia a racolat tânăra de 20 de ani după ce i-ar fi spus că i-a găsit un lucru bine plătit la Milano, ca îngrijitoare de bătrâni. Tânăra de 20 de ani era din familie social vulnerabilă și, potrivit oamenilor legii, a acceptat propunerea.

Odată ajunsă la Milano, tânăra nu avea serviciul promis, iar după ce a fost lăsată fără surse de existență, aceasta ar fi fost pusă să presteze servicii sexuale contra plată. Intențiile criminale au continuat și prin impunerea unei datorii pentru victimă, în contul cumpărării de către învinuită a biletelor de avion spre Italia.

După aproximativ jumătate de lună de exploatare sexuală, la insistența victimei, aceasta a fost lăsată să revină în Republica Moldova, unde a denunțat infracțiunea. În urma unor investigații, învinuita a fost reținută pe teritoriul țării noastre.

Ulterior, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Judecătoria Chișinău a dispus plasarea în arest pentru 30 de zile a acesteia.

Femeia de 30 de ani, originară din Chișinău, nu este la primul conflict cu legea penală. Aceasta a fost reținută și riscă până la 15 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram