Putea să se facă medic, jurist, psihopedagog… lista era lungă, dar a ales jurnalismul, zice că, din pură întâmplare. Nu din întâmplare însă a ajuns să fie unul dintre cei mai buni reporteri din Moldova. Cum i-a reușit? Nu știe, spune doar că trebuie să-ți placă ceea ce faci, chiar dacă job-ul pe care și l-a ales e plin de provocări. Câțiva ani a făcut muncă de teren și toți îl cunoșteau drept „reporterul cu papion”, acum este producătorul emisiunii Politica și îl știm ca «Злой продюсер». Este omul care-și dă demisia o dată la câteva zile și totuși unul dintre cei mai fideli membri ai echipei tv8, dintre cei care au stat la bazele creării tv8 și fără de care televiziunea oamenilor liberi n-ar fi aceeași. Sergiu Niculiță, la ediția aniversară #OPTimiștii, un proiect susținut de Moldtelecom.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!