/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A cerut o mie de euro unui șofer de microbuz pentru a-i restitui plăcuța de înmatriculare. Cu ce s-a ales un tânăr

missing
30 iunie 2020, ora 15:04

Un tânăr a fost reținut de către ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție, după ce a primit o mită de 1000 de euro. Acesta ar fi cerut banii de la soferul unui microbuz, pentru a determina inspectorii Agenției Naționale Transport Auto să-i restituie placuța și certificatul de înmatriculare, ridicate anterior în urma unui control.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi susținut că ar avea influență asupra inspectorii Agenției Naționale Transport Auto și ca i-ar putea convinge să-i elibereze plăcuța cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale mijlocului de transport, utilizat de denunțător la transportul ilicit de pasageri și mărfuri.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală în baza art. 326 – traficul de influență, în cadrul careia a fost transmisă suma de 1000 de euro, sub controlul CNA.

Bănuitul a fost reținut, în aceasta dimineată, pentru 72 de ore și, dacă va fi găsit vinovat, riscă o amendă în mărime de la 50 de mii de lei la 150 de mii de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram