Poliţia ne-a oferit detalii despre accidentul rutier care a avut loc în seara zilei de ieri pe strada Gheorghe Asachi din capitală, unde au fost implicate câteva maşini premium. Din informaţiile pe care le-am deţinut, dar şi potrivit martorilor, alături de un Porsche Cayenne ajuns într-un stâlp a fost accidentat şi un Mercedes-Benz GLS.

Ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Natalia Stati, a comunicat pentru AutoBlog.MD că forţele de ordine au fost sesizate despre cele întâmplate la ora 20:58, în seara zilei de 29 iunie.

La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere din cadrul DP a mun. Chisinau, unde au stabilit ca în accident sunt implicate trei unităţi de transport. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!