/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Detalii despre accidentul de pe strada Gheorghe Asachi. Poliţia dă asigurări că nu a fost vorba despre vreo întrecere

missing
30 iunie 2020, ora 09:35

Poliţia ne-a oferit detalii despre accidentul rutier care a avut loc în seara zilei de ieri pe strada Gheorghe Asachi din capitală, unde au fost implicate câteva maşini premium. Din informaţiile pe care le-am deţinut, dar şi potrivit martorilor, alături de un Porsche Cayenne ajuns într-un stâlp a fost accidentat şi un Mercedes-Benz GLS.

Ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Natalia Stati, a comunicat pentru AutoBlog.MD că forţele de ordine au fost sesizate despre cele întâmplate la ora 20:58, în seara zilei de 29 iunie.

La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere din cadrul DP a mun. Chisinau, unde au stabilit ca în accident sunt implicate trei unităţi de transport. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram