În prezent, 483 de pacienți infectați cu noul Coronavirus sunt în stare gravă, dintre care 30 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată. Alți 1115 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare, informează Ministerul Sănătății.

Până la ziua de azi, au fost confirmate 2408 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici-606, farmaciști-28, asistenţi medicali-966, felceri-123, personal auxiliar-685 persoane.

Alte 148 persoane au fost tratate și externate. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 9382.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 16357 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1217 în Transnistria. Bilanțul deceselor a ajuns la 541 de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!