Război în Ucraina, ziua 398: Tancuri donate și explozii la Kiev! Rusia avertizează Armenia, iar Zelenski are o profeție alarmantă

/DOC/ Platforma DA vrea audierea Procurorului General în plenul Parlamentului

30 iunie 2020, ora 09:01

Platforma DA solicită Biroului Permanent al legislativului includerea pe ordinea de zi a audierii Procurorului General în plenul Parlamentului pe subiectul dosarelor de rezonanță pornite acum un an.

„Momentan, practic nu cunoaștem nimic despre mersul anchetei pe concesionarea Aeroportului, privatizării și concesionări ilicite în 2018-2019, cazul Bahamas, Metalferos, răpirea profesorilor turci, uzurparea puterii, interceptările telefonice, nici în dosarul furtul miliardelor din sistemul bancar în ultima perioada nu vedem mișcări”, spune vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari.

Platforma DA notează că Procurorul General nu este obligat de lege să se prezinte în legislativ la invitația deputaților, dar speră că „domnul Stoianoglo înțelege că dosarele menționate sunt de un interes sporit pentru toată societatea” și va accepta invitația.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram