/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

EXCLUSIV: Un atelier de tuning din Chișinău a distrus un Porsche 911 Turbo S Cabriolet

30 iunie 2020, ora 12:02

Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat acum câteva zile, noaptea, la câţiva km distanţă de capitală. Nişte imagini video de la faţa locului accidentului au intrat în posesia AutoBlog.MD, demonstrând că implicat este un Porsche 911 Turbo S de generaţie anterioară, în variantă decapotabilă.

Potrivit unor martori ai accidentului, automobilul cu 560 de CP a fost modificat de un atelier de tuning din ţară pentru a produce în jur de 650 de CP, după care a fost supus unor teste pe drumurile publice.

Aceleaşi surse au comunicat că decapotabila avea înainte de producerea accidentului sistemul de stabilitate deconectat, acoperişul coborât şi doi pasageri la bord care nu şi-ar fi cuplat centurile de siguranţă. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram