Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat acum câteva zile, noaptea, la câţiva km distanţă de capitală. Nişte imagini video de la faţa locului accidentului au intrat în posesia AutoBlog.MD, demonstrând că implicat este un Porsche 911 Turbo S de generaţie anterioară, în variantă decapotabilă.

Potrivit unor martori ai accidentului, automobilul cu 560 de CP a fost modificat de un atelier de tuning din ţară pentru a produce în jur de 650 de CP, după care a fost supus unor teste pe drumurile publice.

Aceleaşi surse au comunicat că decapotabila avea înainte de producerea accidentului sistemul de stabilitate deconectat, acoperişul coborât şi doi pasageri la bord care nu şi-ar fi cuplat centurile de siguranţă. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!