/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

La trei ani de activitate, TV8 a fost premiat de un ONG din Cehia: Povestea voastră e demnă de spus

missing
30 iunie 2020, ora 11:24

La trei ani de activitate, TV8 a fost premiat de către organizația non-guvernamentală „People in Need” din Praga, Cehia pentru că în tot acest timp, prin mediatizarea materialelor jurnalistice, a contribuit la consolidarea unui stat democratic și combaterea corupției.

„În fiecare an acordăm un premiu unui activist străin care luptă pentru o lume mai bună și mai liberă, a cărui poveste o considerăm inspirată și demnă de spus. Anul acesta, premiul împlinește 70 de ani de la executarea lui Milada Horáková, un dizident ceh și victimă a regimului comunist și este dedicat libertății mass-media.

În acest an, dorim să recunoaștem că povestea dumneavoastră, despre combaterea corupției prin raportarea independentă și participarea activă în consolidarea unui stat democratic, merită a fi decernată cu premiul „Poveștile Nedreptății”, spun reprezentanții organizației.

„Acest premiu se datorează în exclusivitate echipei TV8, fără ei acest award n-ar fi fost posibil”, a scris pe pagina sa de Facebook jurnalista TV8, Natalia Morari.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram