La trei ani de activitate, TV8 a fost premiat de către organizația non-guvernamentală „People in Need” din Praga, Cehia pentru că în tot acest timp, prin mediatizarea materialelor jurnalistice, a contribuit la consolidarea unui stat democratic și combaterea corupției.

„În fiecare an acordăm un premiu unui activist străin care luptă pentru o lume mai bună și mai liberă, a cărui poveste o considerăm inspirată și demnă de spus. Anul acesta, premiul împlinește 70 de ani de la executarea lui Milada Horáková, un dizident ceh și victimă a regimului comunist și este dedicat libertății mass-media.

În acest an, dorim să recunoaștem că povestea dumneavoastră, despre combaterea corupției prin raportarea independentă și participarea activă în consolidarea unui stat democratic, merită a fi decernată cu premiul „Poveștile Nedreptății”, spun reprezentanții organizației.

„Acest premiu se datorează în exclusivitate echipei TV8, fără ei acest award n-ar fi fost posibil”, a scris pe pagina sa de Facebook jurnalista TV8, Natalia Morari.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!