/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Mansory introduce un program de tuning exclusivist şi radicalist pentru noul Ford GT

missing
30 iunie 2020, ora 18:11

Atelierul de tuning Mansory continuă să uimească industria din care face parte, dar şi lumea maşinilor modificate, prin crearea şi prezentarea unor automobile a căror look este schimbat radical, motiv pentru care unii entuziaşti chiar îi roagă să se oprească din a le strica designul original.

Însă Kourosh Mansory şi echipa sa nu se prea uită în gura târgului şi merg înainte, continuând să spargă noi bariere în crearea de bodykit-uri pentru maşini sport, dar şi prelucrând fibra de carbon sub forme şi texturi pe care altcineva din domeniu nu le mai oferă. Şi produsele lor chiar au succes, în stoc practic neexistând unele care să stea şi să aştepte “mila” cuiva pentru a le cumpăra!

Şi iată noul proiect anunţat astăzi, bazat pe modelul de cult Ford GT de nouă generaţie! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram