/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

MECC a elaborat un proiect privind organizarea anului de de studii 2020-2021. Urmează să fie consultat cu Ministerul Sănătății

30 iunie 2020, ora 21:17

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a elaborat un proiect privind organizarea anului de de studii 2020-2021 în condițiile epidemiologice de COVID-19 pentru instituțiile de învățământ primar, gimnazial, liceal și extrașcolar. Documentul urmează să fie consultat cu Ministerul Sănătății.

Astfel, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale urmează să se expună asupra recomandărilor privind măsurile de protecție, de organizare și menținere a spațiilor de studii, a programului școlar, completelor de clasă, condițiilor de distanțare fizică, de efectuare a triajului epidemiologic și de instruire a angajaților, ținând cont de specificul activităților și de structura instituțiilor de învățământ.

„Menționăm că proiectul „Reglementărilor speciale privind organizarea anului de studii 2020-2021 în condițiile epidemiologice de COVID-19 pentru instituțiile de învățământ primar, gimnazial, liceal și extrașcolar” urmează să fie definitivat și aprobat, ținându-se cont de recomandările și propunerile autorităților competente”, se spune într-un comunicat de presă al ministerului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram