/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră mondială: Noua generaţie Citroen C4 şi varianta sa electrică ë-C4

missing
30 iunie 2020, ora 17:02

După ofensiva în segmentul SUV-urilor marcată de lansarea cu succes a modelelor C3 Aircross și C5 Aircross (300.000 și, respectiv 200.000 de unități vândute de la lansarea lor), Citroen se pregătește pentru o nouă etapă importantă și revine în forță în segmentul maşinilor compacte.

Aceste autovehicule joacă un rol major pe piața europeană, reprezentând aproximativ 28% din vânzările segmentului C în 2019. Noile ë-C4 (100% ëlectric) și C4 răspund la toate așteptările segmentului și propun, în același timp, un concept modern și plin de caracter, adaptat la mediul vremurilor noastre.

Urmând a fi disponibilă cu propulsie pe benzină, motorină sau electricitate, noua generaţie C4 este inspirată de clienți și de modul lor de a experimenta plăcerea la volan și deține toate calitățile necesare pentru a sparge codurile unui segment care trebuie să se reinventeze. Citeşte articolul mai departe şi explorează maşina în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram