Porsche a prezentat modelul Taycan dotat cu un singur motor electric pe puntea din spate şi care are respectiv tracţiune spate. Versiunea de bază, care pur şi simplu se numeşte Taycan, se va comercializa deocamdată pe piaţa din China, acolo unde a şi avut loc premiera.

Potrivit informaţiilor oficiale disponibile la moment, noua versiune Taycan are un motor electric ce produce 408 CP, alături de o cutie de viteze cu două trepte pentru funcţionarea sa corectă, precum și o baterie Performance cu o capacitate de 79.2 kWh.

Dar, opţional, ca şi în cazul lui Taycan 4S, se poate monta o baterie Performance Plus cu o capacitate de 93.4 kWh, în acest caz puterea generată de singurul motor electric ridicându-se la 476 CP! (Numărul de CP anunţat în ambele cazuri este valabil în regim overboost cu Launch Control). Află mai multe detalii, inclusiv despre preţuri, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!