/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Premieră: Noul Porsche Taycan începe să devină mai accesibil. Detalii despre primul model cu tracţiune spate

missing
30 iunie 2020, ora 09:44

Porsche a prezentat modelul Taycan dotat cu un singur motor electric pe puntea din spate şi care are respectiv tracţiune spate. Versiunea de bază, care pur şi simplu se numeşte Taycan, se va comercializa deocamdată pe piaţa din China, acolo unde a şi avut loc premiera.

Potrivit informaţiilor oficiale disponibile la moment, noua versiune Taycan are un motor electric ce produce 408 CP, alături de o cutie de viteze cu două trepte pentru funcţionarea sa corectă, precum și o baterie Performance cu o capacitate de 79.2 kWh.

Dar, opţional, ca şi în cazul lui Taycan 4S, se poate monta o baterie Performance Plus cu o capacitate de 93.4 kWh, în acest caz puterea generată de singurul motor electric ridicându-se la 476 CP! (Numărul de CP anunţat în ambele cazuri este valabil în regim overboost cu Launch Control). Află mai multe detalii, inclusiv despre preţuri, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram