/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ultima oră! Ediţia din 2021 a Geneva Motor Show, anulată

missing
30 iunie 2020, ora 08:03

Nici în 2021 nu vor merge la Salonul Auto Internaţional de la Geneva! Organizatorii anunţă anularea evenimentului şi de această dată o fac cu mare răgaz de timp, cu aproape un an de zile înainte.

Anterior, ediţia din 2020 a fost anulată cu doar câteva ore înainte ca inclusiv noi, cei de la AutoBlog.MD, să pornim la drum înspre Elveţia.

Aşadar, Comitetul și Consiliul Fundației “Salon International de l’Automobile” a luat câteva decizii în privinţa viitorul Salonului Auto Internațional de la Geneva (GIMS), cel mai mare eveniment public din Elveția și a comunicat următoarele.  Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram