/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

ULTIMA ORĂ! Virusul COVID-19 a răpus încă patru persoane. Cele mai tinere victime aveau 55 de ani

30 iunie 2020, ora 17:36

Ministerul Sănătății anunță încă patru decese provocate de virusul COVID-19. Astfel, bilanțul se ridică la 545 de victime.

Este vorba despre o femeie de 55 ani din r-nul Floreşti. Aceasta a fost transferată de la Spitalul raional Floreşti la Institutul de Medicină Urgentă, pe 15 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, angină pectorală de efort CF II.

Un bărbat de 74 ani din mun. Chişinău a decedat după ce a fost internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 22 iunie. Suferea concomitent de diabet zaharat tip 2, pielonefrită cronică, hipertensiune arterială gr. III.

Un alt bărbat de 55 ani din mun. Chişinău s-a stins după ce a fost internat la Spitalul Clinic Republican, pe 12 iunie. Comorbidităţi: disfuncţie hepatică, adenocarcinom, hipertensiune arterială gr. II.

O altă victimă este un bărbat de 79 ani din r-nul Floreşti. Acesta a fost internat la Spitalul raional Floreşti pe 24 iunie. Suferea de boală oncologică, hepatită cronică toxică și pielonefrită cronică.

Până la ora actuală, 9382 persoane au fost tratate de infecție şi 545 au decedat din cauza COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram