Ministerul Sănătății anunță încă patru decese provocate de virusul COVID-19. Astfel, bilanțul se ridică la 545 de victime.

Este vorba despre o femeie de 55 ani din r-nul Floreşti. Aceasta a fost transferată de la Spitalul raional Floreşti la Institutul de Medicină Urgentă, pe 15 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, angină pectorală de efort CF II.

Un bărbat de 74 ani din mun. Chişinău a decedat după ce a fost internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 22 iunie. Suferea concomitent de diabet zaharat tip 2, pielonefrită cronică, hipertensiune arterială gr. III.

Un alt bărbat de 55 ani din mun. Chişinău s-a stins după ce a fost internat la Spitalul Clinic Republican, pe 12 iunie. Comorbidităţi: disfuncţie hepatică, adenocarcinom, hipertensiune arterială gr. II.

O altă victimă este un bărbat de 79 ani din r-nul Floreşti. Acesta a fost internat la Spitalul raional Floreşti pe 24 iunie. Suferea de boală oncologică, hepatită cronică toxică și pielonefrită cronică.

Până la ora actuală, 9382 persoane au fost tratate de infecție şi 545 au decedat din cauza COVID-19.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!