/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

392 de angajați ai MAI, confirmați cu coronavirus! Secretar de stat: Majoritatea sunt asimptomatici

missing
01 iulie 2020, ora 17:53

392 de angajați ai Ministerului de Interne au fost confirmați până în prezent cu coronavirus. Mai bine de jumătate dintre ei s-au tratat deja, iar cei care mai urmează tratament sunt majoritatea asimptimatici. Declarațiile au fost făcute întro conferință de presă, în această seară, de Sergiu Golovaci, secretar de stat la MAI.

„236 sunt vindecați. Tot la ziua de azi avem cazuri active monitorizate non-stop 156, cinci dintre ele sunt în stare mediem iar restul de 151 sunt în forme ușoare, majoritatea asimptomatici”, a declarat Golovaci.

Sergiu Golovaci a mai sublinuiat că la Orhei, acolo unde la Inspectoratul de Poliție erau 22 cazuri de infecție cu coronavirus, nouă s-au vindecat deja.

Potrivit secretarului de stat, MAI va oferi angajaților cu forme ușoare de Covid – 19  spații de izolare pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să își pună în pericol de infecție familiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram