/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Amenzile nu-i sperie pe cetățeni. Câți au fost sancționați pentru că nu au respectat regimul de autoizolare

missing
01 iulie 2020, ora 17:53

68 de persoane au fost amendate pe parcursul acestei săptămâni pentru că nu au respectat regimul de autoizolare la domiciliu. Despre aceasta au anunțat, astăzi, 1 iulie, angajații Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în cadrul unei conferințe de presă.

„Sunt cetățeni care au părăsit locul indicat în fișa epidemiologică. Sunt foarte multe metode prin care Poliția este capabilă să stabilească locul aflării cetățeanului. Vom fi și mai vigilenți și vom aplica amenzi”, a declarat secretarul de stat Sergiu Golovaci

La moment, la evidența MAI se află 24 600 persoane, aflate în autoizolare. Menționăm că, Poliția solicită cetățenilor să dea dovadă de mai multă responsabilitate, să-și protejeze copiii, să evite spațiile aglomerate, să nu formeze grupuri mai mari de trei persoane, să păstreze distanța socială, iar dacă spațiul nu le permite atunci neapărat să poarte măști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram