/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Candu: Din informațiile pe care le avem, Gațcan s-ar afla acum fie la Codrița, fie la Bulboaca, la un om de afaceri apropiat socialiștilor

missing
01 iulie 2020, ora 20:23

Andrian Candu, președintele Partidului Pro Moldova, spune că, din informațiile pe care le are, Ștefan Gațcan, deputatul care ieri a trecut de la Partidul Socialiștilor la Pro Moldova, iar azi și-a depus mandatul, s-ar afla acum fie la reședința prezidențială de la Condrița, fie la Bulboaca, la un iaz, la un om de afacere apropiat socialiștilor. Declarația a fost făcută la emisiunea Secretele Puterii de la Jurnal TV. 

„Se află acolo fără acces la mijloacele de comunicare”, a spus Candu.

Am încercat să-i contactăm pe deputați socialiști Vlad Batrîncea și Grigore Novac, pentru a obține de la ei o reacție, referitor la cele spuse de Andrian Candu, dar aceștia nu răspund la telefon.

După ce Ștefan Gațcan și-a depus mandatul de deputat, apoi a dispărut din spațiul public pentru întreaga zi, seara, acesta a apărut într-un video, publicat pe pagina o pagina de Facebook pe care a folosit-o în campania electorală, în care a spus că este bine și se va retrage pentru o perioadă din spațiul public, deoarece are nevoie să se reabiliteze. Gațcan se afla într-o podgorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram