/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Hyundai detaliază noul Santa Fe facelift. Cea mai puternică motorizare va fi cea PHEV

missing
01 iulie 2020, ora 10:14

Hyundai Motor a dezvăluit detalii despre noul grup motopropulsor pregătit pentru modelul actualizat Santa Fe, noua platformă și gama de caracteristici. Startul vânzărilor pe continentul european va urma în scurt timp.

Aşadar, noul Santa Fe facelift va deveni primul Hyundai din Europa care va fi lansat în comercializare cu noul grup motopropulsor hybrid şi plug-in hybrid din familia Smartstream.

Versiunea hibridă a noului Santa Fe facelift, disponibilă la momentul startului vânzărilor, constă din noul motor T-GDi de 1.6 litri, benzinar cu turbo compresor şi sistem de injecţie directă, asistat de un motor electric de 44.2 kW care își oferă puterea datorită alimentării cu energie dintr baterie litiu-ion polimer de 1.49 kWh. Citeşte articolul mai departe pentru a afla mai multe detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram