De pe data de 4 iulie, în Marea Britanie se vor redeschide barurile, cafenelele, restaurantele, hotelurile și saloanele de înfrumusețare, transmite BBC, cu referire la declarațiile făcute în acest sens de către premierul britanic Boris Johnson.

Prim-ministrul Regatului Unit a menționat însă despre distanța socială de 2 metri pe care vor trebui să o respecte britanicii.

Ca și în alte țări care au redeschis localurile de alimentație publică, în Marea Britanie proprietarii de restaurante vor fi impuși de asemenea să așeze mesele în așa mod încât să fie respectată distanța dintre vizitatori.

În cazul saloanelor de infrumusețare, angajații vor fi obligați să poare viziere.

Cât privește organizarea evenimentelor, autoritățile britanice vor permite doar petrecerile cu un număr maxim de 30 de persoane, notează sursa citată.

Bilanțul infecțiilor cu noul coronavirus în Regatul Unit este de peste trei sute de mii de persoane. În ultimele 24 de ore au fost confirmate circa șapte sute de cazuri noi.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!