/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

În Marea Britanie se vor redeschide localurile și saloanele de înfrumusețare în câteva zile

missing
01 iulie 2020, ora 08:10

De pe data de 4 iulie, în Marea Britanie se vor redeschide barurile, cafenelele, restaurantele, hotelurile și saloanele de înfrumusețare, transmite BBC, cu referire la declarațiile făcute în acest sens de către premierul britanic Boris Johnson.

Prim-ministrul Regatului Unit a menționat însă despre distanța socială de 2 metri pe care vor trebui să o respecte britanicii.

Ca și în alte țări care au redeschis localurile de alimentație publică, în Marea Britanie proprietarii de restaurante vor fi impuși de asemenea să așeze mesele în așa mod încât să fie respectată distanța dintre vizitatori.

În cazul saloanelor de infrumusețare, angajații vor fi obligați să poare viziere.

Cât privește organizarea evenimentelor, autoritățile britanice vor permite doar petrecerile cu un număr maxim de 30 de persoane, notează sursa citată.

Bilanțul infecțiilor cu noul coronavirus în Regatul Unit este de peste trei sute de mii de persoane. În ultimele 24 de ore au fost confirmate circa șapte sute de cazuri noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram