Organizatorii campionatului american NASCAR au făcut publică o fotografie bizară, care deja a făcut înconjurul lumii, cu un laţ găsit ataşat de garajul pilotului Bubba Wallace de pe autodromul din Talladega, Alabama.

Aceştia au mai anunțat în acest sens despre nişte planuri de a adăuga câteva camere de supraveghere suplimentare, dar și de a efectua câteva cursuri educaţionale pentru a preveni incidente de acest gen pe viitor.

Bucla este o demonstrație care în SUA este considerată a fi o manifestare a rasismului şi sunt în mod tradiţional “aruncate” în organizații asociate cu afro-americani. Citeşte articolul mai departe şi află ce a stabilit FBI, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!