/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Incident bizar în NASCAR. Un pilot ar fi fost intimidat cu un laţ ataşat de garajul său

missing
01 iulie 2020, ora 16:52

Organizatorii campionatului american NASCAR au făcut publică o fotografie bizară, care deja a făcut înconjurul lumii, cu un laţ găsit ataşat de garajul pilotului Bubba Wallace de pe autodromul din Talladega, Alabama.

Aceştia au mai anunțat în acest sens despre nişte planuri de a adăuga câteva camere de supraveghere suplimentare, dar și de a efectua câteva cursuri educaţionale pentru a preveni incidente de acest gen pe viitor.

Bucla este o demonstrație care în SUA este considerată a fi o manifestare a rasismului şi sunt în mod tradiţional “aruncate” în organizații asociate cu afro-americani. Citeşte articolul mai departe şi află ce a stabilit FBI, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram