Land Rover a făcut echipă cu specialistul Autohome pentru a dezvolta un cort de acoperiș personalizat pentru noul Land Rover Defender 110. Designul robust, ușor de operat, va permite posesorilor SUV-ului să se bucure de scurte excursii cu un camping peste noapte sau de expediții lungi pe uscat în confort complet.

La fel de rezistent și capabil ca vehiculul pentru care a fost creat, cortul are un design intuitiv și este făcut din materiale de calitate premium, care şi-au dovedit practicabilitatea în cele mai dure climate.

O carcasă ușoară din fibră de sticlă protejează cortul atunci când nu este utilizat și permite ca acesta să fie ridicat singur în câteva secunde. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!